Капитанът на националния отбор Кирил Десподов пази топката от Виктор

...
 Капитанът на националния отбор Кирил Десподов пази топката от Виктор
Коментари Харесай

Националният отбор по футбол се събра на лагер в Разград

 

Капитанът на националния тим Кирил Десподов пази топката от Виктор Попов и Марин Петков. фотография: Пресслужба БФС

 

Националният тим на България по футбол се събра през днешния ден в Разград. В първия ден на лагера преди мачовете с Литва и Сърбия българските национали направиха две тренировки под управлението на националния селекционер Младен Кърстаич.

Всички футболисти са здрави и се включиха във встъпителните занимания в чудесно въодушевление. Крайният бранител на Левски Патрик-Габриел Галчев размени Иван Турицов от ЦСКА-София и е единственото ново лице на този стадий спрямо авансово оповестения лист. Ситуацията с десния защитник на " армейците " не е по никакъв начин безобидна и той може да отсъства по-дълго от плануваното поради контузията, е открил щабът, предава Българска телеграфна агенция.

Националният отбор на България остава в Разград до петък и ще употребява базата " Гнездо на орли ", след което ще пътува за Литва от Летище Варна. " Лъвовете " се връщат в Морската столица на 17-и юни незабавно след мача и ще се настанят в лагера си в Разград, където ще чакат мача със Сърбия на 20-и този месец на стадион " Лудогорец Арена ".

България ще търси първи точки в група G на Европейските квалификации в идните два мача, откакто беше пропуснат превъзходен късмет против Черна гора през март. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР